QUÈ FEM?

Motards Independentistes neix com a idea a principis de juliol de l'any 2010 quan un grup d'amics motoristes desideixen convocar la I Manifestació Independentista en Moto, l'11 de setembre d'aquell mateix any. El 12 de Febrer de 2011, es realitza una Assamblea on es constitueix l'Associació, que s'inscriu al Registre d'Entitats el 29 d'Abril de 2011.

Som una associació formada per motoristes independentistes d'arreu del Principat i la Catalunya Nord.

Amb les nostres senyeres i estelades donem suport i color a tota mena d'actes independentistes, des de caravanes per la independència fins a la mateixa Via Catalana.

La Manifestació Independentista en Moto que realitzem cada onze de setembre és la nostra sortida més important i reivindicativa; tot i que organitzem activitats durant tot l'any com per exemple: rutes per la Catalunya Nord o Euskal Herria, actes a la Jonquera, apadrinament de motor clubs independentistes, sortides de cap de setmana cultural, dinars de nadal o d'inici de temporada de calçots, dinars benèfics, caravanes independentistes, marxes independentistes, participació de LipDubs per la llengua, etc.

Ens adrecem a tots els motoristes amb sentiment independentista, que vulguin participar de rutes en moto amb gent amb el mateix pensament.

Totes les motos són benvingudes: entre els nostres socis i simpatitzants podem trobar des de nakeds, trails, clàssiques, customs i de carretera fins a scooters o esportives.