SER SOCI O SIMPATITZANT

Ser soci comporta una quota anual de 25 euros i et dóna dret a participar activament amb l'associació, tenint dret a veu i vot a les assemblees generals i extraordinàries, i a rebre notificacions de les sortides i activitats generals i exclusives a socis/es en el teu correu.

Ser simpatitzant no comporta el pagament de cap quota i només dóna dret a estar informat i participar de les sortides i activitats generals de l'associació.

Si tens interès en fer-te soci, envia un correu a secretaria@motardsindependentistes.cat i t'enviarem el formulari per finalitzar la inscripció.

Si's plau, utilitza noms reals. Els perfils falsos seran esborrats de la base i els correus bloquejats.

FAQ

Aqui teniu la llista de preguntes que creiem poden ser més útils per decidir-vos.
Si teniu qualsevol altra qüestió no dubteu en fer-nos arribar un correu o be ens truqueu al telèfon que us indiquen a contacte.

El soci o sòcia, pot participar de totes les activitats. En cas de limitació de places, sempre té prioritat, té descomptes en els productes de marxandatge i a les assemblees té dret a veu i vot.

També estem negociant amb botigues i fàbriques descomptes pels socis i sòcies, per tant més endavant, també es podrà beneficiar d'aquests descomptes.

Si, a les nostres rutes o actes pot venir tothom que tingui moto, sempre i quan aquesta estigui adaptada a les característiques de la sortida. Només a les rutes o trobades que fem exclusivament per socis i sòcies està limitada la participació a aquests (mínim dues a l’any).

Per norma general, demanem que aguanti una ruta a una velocitat de creuer de 80 - 90 km/h; no és important la punta de velocitat, és important poder mantenir el ritme.

En els actes que transcorren per interior de ciutat els ciclomotors poden acompanyar-nos. En algunes grans rutes, com la de la Diada, fem punts de trobada cap al final per tal que aquestes cilindrades puguin gaudir dels últims moments de la sortida.

 

Som una associació apartidista. La independència i les motos ens uneixen, buscar diferències és afeblir l'independentisme i l'associació. Com amants que som de la carretera quan rodem en grup no ens importa què vota el company o companya del costat, l'únic que ens importa és que és independentista i vol rodar amb nosaltres.

Si la teva moto s'adapta a les característiques de la sortida, sí.

Tot tipus de motos, ja siguin Naked, Custom, Trail, Sport, Scooter, ... Com amb els partits polítics, no ens importa quina moto tens, ens importa que siguis independentista i tinguis ganes de rodar amb altres companys i companyes.